Attefallshus för villa i Tyresö

Luan Bygg AB

Välkommen till oss! Vi på Luan Bygg AB är ett byggföretag som alltid sätter våra kunders behov i första hand. Vi tillhandahåller en rad byggtjänster och kan hjälpa dig med allt från att bygga attefallshus till att renovera och måla om din fasad.

Vi erbjuder våra tjänster till dig som bor eller verkar i Stockholm med omnejd. För oss på Luan Bygg AB spelar det ingen roll om du är företagskund eller vänder dig till oss i egenskap av privatperson. Vi har god erfarenhet av att genomföra arbeten åt ett flertal typer av kunder, med vitt skilda önskemål. För oss är det viktigaste alltid att leverera högkvalitativa projekt som går hand i hand med visionen du som kund har. Hör av dig till oss idag för att ställa frågor eller begära en kostnadsfri offert!

Vi har förmånliga priser

Hos oss på Luan Bygg AB får du både bästa möjliga service och förmånligast möjliga priser på en och samma gång. Vi anser nämligen att det ena inte ska behöva utesluta det andra och är därför mycket stolta över att kunna erbjuda båda delarna!

Attefallshus Tyresö

Vi försöker bidra till en bättre miljö

Vi på Luan Bygg AB gör också allt vi kan för att kunna vara med och bidra till en bättre miljö. Det gör vi bland annat genom att använda oss av miljövänliga produkter och material, återvinna allt material som kan återvinnas, källsortera och använda alternativa, mer miljövänliga bränslen och energikällor. Du kan helt enkelt ha gott samvete när du anlitar oss!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify