Vilken typ av hjälp behöver du?

Vi erbjuder flera olika typer av byggrelaterade tjänster. Detta inkluderar bland annat de nedan.

services_icon1

Attefallshus

Är du intresserad av att bygga ett attefallshus på din tomt? Då hjälper vi dig mer än gärna med detta. Vi gör allt från att förse dig med rådgivning när du ska välja ut det rätta huset, till transport och själva byggnationen. Med vår hjälp kan du därför få ett attefallshus som du kommer att kunna använda till flera olika typer av ändamål. Vi kan skräddarsy huset och även ta hand om avloppsdragning och liknande.

services_icon1

Nybyggnader, ombyggnader och tillbyggnader

Behöver du hjälp med en nybyggnad, en ombyggnad eller en tillbyggnad? Inga problem! Oavsett vilket finns vi här för att hjälpa dig med detta. För oss spelar det ingen roll om det till exempel rör sig om att bygga ett helt nytt hus, bygga om hela eller delar av din bostad, eller att förse det med en tillbyggnad. Du kan vända dig till oss för hjälp hur dina behov än ser ut.

services_icon1.png

Markarbeten

Vi har omfattande erfarenhet inom markarbeten. Vi kan ta hand om allt från dräneringsarbeten till att bygga stabila husgrunder. Är du i behov av ett väl genomfört markarbete kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

services_icon1

Måleri

Oavsett om du byggt ett nytt hus och behöver få färg på väggarna, eller om du vill måla om din befintliga bostad för att ge den nytt liv kan vi lösa det. Vi har skickliga målare i vårt team som står redo för att tillgodose dina behov.